Održavanje i čišćenje grobnih mjesta

Ovom uslugom želimo pomoći svima koji nisu u mogućnosti sami voditi brigu o grobnim mjestima najmilijih. Čistimo i uređujemo grobna mjesta, sadimo cvijeće, postavljamo cvjetne aranžmane i po dogovoru možemo zapaliti  lampione. Fotografije stanja grobnog mjesta prije i poslije obavljene usluge korisniku šaljemo na medij po dogovoru (E-mail, FB, Twitter...).

Usluge čišćenja grobnog mjesta obavljamo ručno i standardnim sredstvima  i alatom koji su uključeni u cijenu. Kako bi što kvalitetnije odgovorili na zahtjeve klijenata u ponudi imamo razne pakete usluga. Ukoliko klijent ima neke posebne zahtjeve pristup može biti individualan i vrlo rado pružamo uslugu na upit. Cijene se odnose na jednokratne usluge.

ČIŠĆENJE

  1. Čišćenje jedne grobnice  70 Kn
  2. Čišćenje duple grobnice  120 Kn
  3. Čišćenje grobnog mjesta (gdje nije postavljena ploča) ovisno o zahtjevu

Cijene svih paketa vrijede za grobna mjesta u Slavonskom Brodu, a na području Brodsko-posavke županije se naplaćuju 5 kn po kilometru.

Usluge mogu biti na mjesečnoj, kvartalnoj ili polugodišnjoj bazi zavisno od Vaših želja i potreba, a u skladu s tim nudimo i posebne pogodnosti pri plaćanju.

Petra Krešimira IV 39
35000 Slavonski Brod

Tel: +385 (0) 98 494 808
E-mail: golda.doo@gmail.com

Pratite nas na Facebooku